טארט תפוחים אפוי
עוגת תפוחים עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 536 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו שקדים, סוכר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו עוגת תפוחים-דובדבנים-שוקולד לבן Frangipane עם גלידת תפוחים ירוקה וברנדי דובדבן-תפוחים קומפוט, טארט תפוחים טארט {טארט תפוחים מקורמל הפוך}, ו טארט תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את השמנת: עובד בקערה בינונית עם מקצף, להכות את החמאה והסוכר יחד במשך דקה בערך, עד הסוכר מתמוסס והחמאה מלבינה קצת.
להקציף את השקדים, ואז את הביצה, פועם עד התערובת הוא מעורבב. לבסוף, לטאטא את הקרם וקלבדוס. מכסים את הקערה ומקררים עד הצורך. (הקרם יכול להישמר מכוסה במקרר עד 3 ימים.)
כדי להפוך את התפוחים: מרכז מתלה בתנור מחממים מראש את התנור ל 177° (180c).
חותכים 4 מהתפוחים לחצי וחותכים כל חצי לשלישים. מגררים את 2 התפוחים הנותרים בצד הגס של פומפיה תיבת.
ממיסים 1 כף של החמאה ו 1 כף של הסוכר במחבת גדולה על חום גבוה.
מוסיפים את התפוחים המגורדים ומבשלים, ערבוב, עד שהם זהובים חום, על 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את התפוחים לצלחת.
מוסיפים את 6 כפות הנותרים (85 גרם) חמאה ואת שאר הסוכר למחבת, וכאשר החמאה מבעבעת, לזרוק את פרוסות התפוח. מבשלים את התפוחים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם קרמל קל, 5 עד 7 דקות.
יוצקים את קלבדוס, לכבות את החום, בזהירות לגעת גפרור לנוזל. כאשר הלהבות לדעוך, למשוך את המחבת מהתנור.
מעבירים את פרוסות התפוח למחבת אפייה (או לשמור אותם במחבת אם הוא עמיד) ואופים במשך 20 דקות, או עד שהם כמעט מבושלים דרך. מגניב במשך 30 דקות.
כדי להרכיב את הטארט: למקם מתלה בשליש התחתון של התנור ולחמם מראש את התנור ל 177° (180C). קו גיליון אפייה מעוטר בנייר קלף והניח את קליפת הטארט על הסדין.
כף קרם שקדים באופן שווה לתוך הקרום. למעלה עם תפוחים אפויים, סידור אותם אטרקטיבי בשכבה אחת. בדוק את היישומון המגורד אם הם רטובים, לחץ עליהם בין כפות הידיים או בין מגבות נייר. Fluff את התפוחים המגורדים עם האצבעות או מזלג ולסדר אותם על פרוסות התפוח, משאיר גבול חשוף של אינץ '(2.5 ס " מ) או משהו כזה.
אופים את הטארט במשך 40 עד 50 דקות, או עד קרם שקדים יש נפוח התפוחים משחימים יפה. לקרר את הטארט על מדף; unmold ולהגיש אותו כאשר הוא גם רק חם או בטמפרטורת החדר. אבק טארט בנדיבות עם סוכר ממתקים ממש לפני להביא אותו לשולחן.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;