טארט תפוחים מתובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט תפוח מתובל. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 137 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך סוכר, קינמון טחון, מוכן לשימוש פירורי קרקר גרהם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת תפוחים כפרית עם חמאה חומה מתובלת, עוגת תפוחים + קרם מאפה מתובל + עוגיות קינמון, ו עוגת תפוחים-דובדבנים-שוקולד לבן Frangipane עם גלידת תפוחים ירוקה וברנדי דובדבן-תפוחים קומפוט (מתכונים דומים).
הוראות
להביא הראשון 4 מרכיבים להרתיח בסיר בינוני על חום בינוני; לבשל 5 דקות. או עד תפוחים רכים, ערבוב מדי פעם.
מערבבים קורנפלור ומים; מערבבים לתוך תערובת תפוחים. חזור לרתיחה; לבשל 1 דקות., ערבוב כל הזמן.
מוסיפים תערובת ג ' לטין יבשה; מערבבים עד מומס לחלוטין.
מקררים כמה שעות או עד המשרד.