טארטלטים חמים של ברי ואגס
ניתן להכין את המתכון טארטלטים חמים של ברי ואגס בערך 30 דקות. מתכון זה משמש 24. מנה אחת מכילה 1372 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 82 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. 9 אנשים התרשמו מתכון זה. אם יש לכם גבינת ברי, אגס, קליפות טארט פילו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההור ד ' אובר הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 32%, וזה די רע. נסו טארטלטים של ברי תות, טארטלטים של ברי משמש, ו טארטלטים של ברי-כרישה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית גליל ג ' לי בנייר אפייה.
מסדרים קליפות טארט על תבנית מוכנה. הכניסו חתיכת גבינת ברי לכל קליפה.
מפזרים קוביות אגס וכמה עלי טימין לכל קליפה ומזלפים דבש.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה והטארטות מזהיבות, 12 עד 15 דקות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לטארטלט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![קרם סולרה שרי]()
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.