טארטלטים מנדרינה-תמר עם קצפת חמאה וגרניטה מנדרינה
טארטלים עם חלב חמאה עם קצפת ומנדרינה גרניטה עשויים להיות בדיוק המתאבן שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 619 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח, מים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מנדרינה גרניטה עם קרם שעועית וניל, מנדרינה גרניטה עם קרם שעועית וניל, ו פבלובה שוקולד עם קצפת מנדרינה.
הוראות
שלב 2 כוסות מים רותחים, מנדרינה, ותאריכים בקערה. כיסוי; צמרמורת לילה.
תאריכי ניקוז. מקלפים כל אחד ורבע לאורך.
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד.
מוסיפים חמאה ומעבדים עד לקבלת ארוחה גסה.
הוסף 3 כפות מי קרח. תהליך עד הבצק מגיע יחד בגושים לחים, הוספת מים קרח יותר על ידי כפית אם יבש. להתאסף לכדור; להשתטח לדיסק. לעטוף ולהירגע לפחות 2 שעות עד 1 יום.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי 1/8 אינץ'. באמצעות צלחת קטנה כמדריך, לחתוך סיבובים 6 אינץ'. לאסוף שאריות בצק; reroll.
לגזור סיבובים נוספים בסך הכל של
התאימו כל אחד למחבת טארט בקוטר 4 אינץ 'עם תחתית נשלפת וצדדים גבוהים 3/4 אינץ'. Trim overhang; הקש בצק לבוא 1/4 אינץ ' מעל החלק העליון של הצדדים פאן. הקפא קרום במחבת 10 דקות.
אופים קרום עד הזהב, לחיצה עם גב של מזלג אם קרום הבועה הצדדים מתחילים להחליק, על 20 דקות.
מברשת קרום חם עם כמה מוכה ביצה לבן מעיל. מגניב בעת הכנת מילוי. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
מבשלים חמאה במחבת קטנה וכבדה על חום בינוני עד חום, מתערבל מדי פעם, על 3 דקות. מעט חמאה קרה.
סירופ תירס, ביצים, חלמונים, סוכר, מיץ מנדרינה, ברנדי, קליפת מנדרינה, ומלח בקערה בינונית להתמזג.
מלא קרום מוכן לחלוטין עם מילוי (כמה עשוי להישאר מעל).
אופים טארטלים עד מילוי מוגדר, על 25 דקות. מגניב 15 דקות. לדחוף את תחתית מחבת, לשחרר צדדים מחבת, ועוגות מגניב לחלוטין. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. לכסות טארטים; לאחסן בטמפרטורת החדר.
קרם Whisk, חלב חמאה, ו 2 כפות סוכר בקערה בינונית עד פסגות טופס. להכניס למקרר עד 1 שעה.
מניחים טארט על צלחות. מעל כל טרטלט עם 4 רבעי תאריך בתבנית sunburst וגוש של קצפת חלב חמאה. כפית גרניטה לתוך 6 כוסות קטנות ומניחים לצד.