לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו טארטלטים של אגס שקדים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 551 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. מתכון זה מ טעם הבית דורש תמצית שקדים, אגסים, ג'ינג'ר טחון וקינמון טחון. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 26%, וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: טארטלטים אגסים קלויים, טארטלטים של אגסים מתקלפים, ו טארטלטים של אגס שוקולד.
הוראות
1
בסיר קטן שלבו את הביצה, 1/2 כוס סוכר, שמנת וחמאה. מבשלים ומערבבים עד שהרוטב מסמיך ומדחום קורא 160 חום.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסירים מהאש; מערבבים פנימה תמצית. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחם
3
על משטח לא מקומח מרדדים כל מאפה ל -4 אינץ'. מעגל.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
4
מניחים ב -15 אינץ ' ללא שומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה. למעלה כל אחד עם פרוסות אגס.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
שלב את הקינמון, הג ' ינג ' ר ושאר הסוכר; מפזרים מעל אגסים.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ליקוריץ צהוב וירוק
6
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 20 דקות או עד שהבצק מזהיב.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לטארטלט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "