טארטלי הבטטה המטורפים של זאמאני עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 48 מנות. אם יש לך קינמון טחון, דבש, חלב קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה לא כל כך מצוין. נסו טארט לחם, טארט לחם מהיר עם גבינת תפוחי אדמה, אגוזים, ו טארט ריבה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים תפוחי אדמה במים רותחים כדי לכסות בתנור הולנדי 1 שעה או עד במכרז; לנקז. לקלף תפוחי אדמה, ולהשליך עורות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מחית תפוחי אדמה עם מחית תפוחי אדמה. מערבבים בחמאה עד שנמסה. מערבבים ביצים ו -11 המרכיבים הבאים, מיזוג טוב. כפית על 2 כפות תערובת לתוך כל פגז טארט.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
3
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד סט. לאחסן במיכל אטום במקפיא, אם תרצה בכך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מגישים טארט עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
5
* 2 unbaked 9-inch קונכיות מאפה ניתן להחליף. תערובת תפוחי אדמה כפית באופן שווה לתוך קונכיות מאפה; אופים לפי ההוראות.