קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות0
דיאטותFreindly Fodmap
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טארטס חמאת לימון

טארטס חמאת לימון
צריכים קינוח ידידותי ל-fodmap ? טארטס חמאת לימון יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -3 גרם חלבון , 10 גרם שומן ובסך הכל 121 קלוריות . תמורת 31 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אם יש לכם קליפות טארט, חלבוני ביצה, קליפות טארט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ו-5 יאמרו שהוא הגיע למקום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. מתכונים דומים: טארט קוקוס שוקולד , טארט בצל אדום מקורמל של Chavrie , וטארטס קוקוס עם שוקולד מריר .

הוראות

1
ממיסים חמאה או מרגרינה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים קליפה, מיץ לימון ו-1 1/2 כוסות סוכר. מקציפים ביצים וחלמונים לתערובת סמיכה, ומוסיפים לתערובת חמאת הלימון. מבשלים על אש קטנה תוך כדי ערבוב מתמיד עד לקבלת תערובת סמיכה. לְצַנֵן.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
מקציפים 3 חלבונים לקצף יציב. מוסיפים בהדרגה 1/4 כוס סוכר, וממשיכים להקציף לקצף יציב ומבריק. ממלאים קליפות טארט אפויות בקרם לימון ומעליה מרנג.
מרכיבים שתצטרך
טארט קונכיותטארט קונכיות
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
אופים ב-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) רק עד שהטארטים מקבלים צבע חום עדין.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי