טבולה לבנונית
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. אם יש לך שמן זית, בולגור, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו טבולה לבנונית, טבולה לבנונית, ו עוגיות לבנוניות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד bulgur ו 1 כף שמן בקערה חסינת חום.
יוצקים מים רותחים מעל, ואז לכסות את הקערה בחוזקה עם ניילון לעטוף ולתת לעמוד 15 דקות.
מסננים בתוך מסננת, לחיצה על bulgur כדי להסיר כל נוזל עודף.
להעביר בולגור לקערה ולזרוק עם שאר החומרים, כולל 2 כפות שמן, עד בשילוב היטב.
* מלפפונים ארוכים וצרים אלה משווקים לעיתים קרובות כ "אירופיים", והם נמכרים בדרך כלל בניילון נצמד כדי להגן על עורם הדק, העדין, הבלתי מעורער.