קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות56
מגזין

טבולה לימון ועשבים טריים

טבולה לימון ועשבים טריים
המתכון לימון ועשב טרי Tabbouleh מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון המזרח התיכון. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 100 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו שמן זית כתית מעולה, בצל, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. נסו עגבניה בייבי ועשב טרי Tabbouleh, רוטב לימון טרי, ו אספרגוס טרי עם רוטב לימון-עשב (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא קומקום של מים לרתיחה. מערבבים יחד את הבורגור ו 1 כף השמן בקערה חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
בורגולבורגול
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
הוסף מים רותחים כדי לכסות. מכסים את הקערה בחוזקה עם ניילון לעטוף ולתת לעמוד במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מסננים בתוך מסננת, לחיצה על הבורגור כדי להסיר כל נוזל עודף.
מרכיבים שתצטרך
בורגולבורגול
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
להעביר את הבורגול לקערה גדולה ולזרוק עם הנותרים 1 כף שמן ושאר החומרים עד שהכל מעורבב היטב. מכסים ומקררים לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בורגולבורגול
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מגישים קר.
6
טעם
7
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
8
From Cleveland Clinic Heart Lifestyle Guide and Cookbook by Cleveland Clinic Heart Center, Bonnie Sanders Polin, Ph. d., And Frances Towner Giedt. ©2007-מרכז הלב בקליבלנד קליניק, בוני סנדרס פולין, Ph. d., ופרנסס טאונר גיד. Published by Broadway Books.בוני סנדרס פולין, Ph. d., ופרנסס טאונר Giedt זכו בפרס ג ' יימס בירד עבור Joslin סוכרת ספר בישול גורמה. הם גם המחברים של ג 'וסלין סוכרת ספר בישול מהיר וקל, ג' וסלין סוכרת פחמימה בריאה, ואת ג ' וסלין סוכרת שפים גדולים לבשל ספר בישול בריא. בוני פולין מתגוררת בטולסה, אוקלהומה, ופרנסס גידט מתגוררת בארלינגטון, טקסס. סטיבן ניסן (באנגלית: Steven E. Nissen) הוא ראש המחלקה לרפואה קרדיווסקולרית במכון הלב וכלי הדם בקליבלנד, והנשיא הנוכחי של המכללה האמריקאית לקרדיולוגיה (American College of Cardiology).