טבילה בשכבות יווניות רזות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל רזה יווני שכבות לטבול. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 37 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם פלפל, מלפפון, גבינת פטהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו סלט ירקות שכבתי רזה, מטבל יווני שכבתי, ו מטבל יווני שכבתי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. פיצול כל פיתה אופקית לעשות 2 סיבובים.
חותכים כל סיבוב לתוך 6 טריזים. סדר על ungreased גדול גיליון עוגיות, משטח מחוספס למעלה. ריסוס עם ספריי בישול (כ 5 שניות).
אופים 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב פריך; מגניב.
בינתיים, מורחים חומוס על מגש הגשה רדוד או בצלחת עוגה. בקערה קטנה, מערבבים יוגורט, פטרוזיליה, מיץ לימון ופלפל; מפוזרים באופן שווה על פני חומוס. למעלה עם עגבניות, זיתים, מלפפון קצוץ, גבינת פטה ובצל.