קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

טבילת טאקו מדרום לגבול של באב

טבילת טאקו מדרום לגבול של באב
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו את מטבל הטאקו של באב מדרום לגבול. המתכון הזה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למנה זו יש 275 קלוריות, 9 גרם חלבון ו-22 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. 73 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. אם יש לכם אבוקדו, חסה אייסברג, גבינת צ'דר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסופרבול יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מצוין של 36%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את מטבל התרד מדרום לגבול, מדרום למחבת הגבול וסלט מדרום לגבול.

הוראות

1
מבשלים את הבשר הטחון במחבת גדולה על אש בינונית עד להשחמה ופירורי, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא גרעינים וחתוכות לקוביות קטנותעגבניות רומא, ללא גרעינים וחתוכות לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מסננים את עודפי השומן.
3
מערבבים פנימה את השום, פלפלי הצ'יפוטלה, הכמון ואבקת הצ'ילי; מבשלים רק עד שהטעמים מתאחדים, כ-5 דקות. מניחים בצד לצינון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
4
מערבבים בקערה את גבינת השמנת, הפלפל האדום ו-2 כפיות מיץ ליים כדי ליצור תערובת ניתנת למריחה.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
5
שכבו את תערובת גבינת השמנת בתחתית תבנית קפיצית גדולה או תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
מורחים את תערובת הבקר הצוננת על גבינת השמנת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
פלפל ארבולפלפל ארבול
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
משטחים את שכבת הבקר בשכבות של עגבנייה, זיתים שחורים, גבינת צ'דר, חצי מהחסה, בצל ירוק, יתרת החסה ורוטב הטאקו.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
רוטב טאקורוטב טאקו
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץפלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
לזרוק קלות את האבוקדו עם מיץ וגרידת 2 ליים; מורחים את האבוקדו על רוטב הטאקו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ארבולפלפל ארבול
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
9
סיימו את המטבל בניקוד של כדורי שמנת חמוצה על כל החלק העליון של המנה וזיזו כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 פלפל מוריטה מיובש1 פלפל מוריטה מיובש

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Marimar Estate Don Miguel Vineyard Cristina Pinot Noir. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-48 דולר לבקבוק.
אחוזת מרימר דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר
אחוזת מרימר דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר
זהו יין ליישון, אך מקסים לשתייה כעת. האף המורכב מציג ניחוחות של פטל שחור, שימור שזיפים ואלגום. החך, הרחב והחלק, מראה איזון מושלם בין הפרי האטרקטיבי לאלון האלגנטי. החומציות התוססת נושאת את היין עד הסוף ומבטיחה את פוטנציאל ההתיישנות הארוך של היין המפואר הזה.