טביעות אצבע של לינזר
טביעות האצבע של לינזר הן חלב חינם ומספק כ 15 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, ריבת פטל, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: טביעות אצבע של לינזר, Linzer Augen (עיני Linzer Aka Linzer טארטים או עוגיות Linzer), ו לינזר בר.
הוראות
טוסט אגוזי לוז בתנור 350 במשך 67 דקות, עד ריחני.
הכן בצק עוגיות בסיסי, שילוב 1/4 כוס קמח 1/2 כוס אגוזי לוז קלויים במעבד מזון בשלב 2; דופק 20 פעמים או עד האגוזים קצוצים דק.
העברת תערובת לקערה; להוסיף קמח שנותר, סודה לשתיה, קינמון טחון, ומלח. מערבבים לשלב. בשלב 3 של מתכון בסיסי עוגיות (עם ביצה לבן וניל), להוסיף מיץ לימון טרי. לגרד בצק לקערה בינונית.
מניחים 1/4 כוס אגוזי לוז קצוצים דק בקערה קטנה.
מגלגלים 1 כף של הבצק לכדור. מגלגלים בעדינות את הבצק באגוזים קצוצים.
מניחים 2 אינץ ' בנפרד על 2 דפי אפייה מצופה קלות עם ספריי בישול. הפוך הזחה במרכז כל עוגייה, הולך כמעט לתחתית. באמצעות ריבת פטל, למלא כל הזחה עם כ 1/4 כפית.
בצע הוראות אפייה עבור עוגייה בסיסית. חנות במשך 2 שבועות בטמפרטורת החדר, או כמה חודשים במקפיא.