טביעות אצבע של שיבולת שועל
טביעת אצבע של שיבולת שועל היא צמחוני ומספק כ 36 מנות. מנה אחת מכילה 147 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, ריבת פירות, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. מתכונים דומים: טביעות אצבע של שיבולת שועל, טביעת אצבע של שיבולת שועל טחון, ו טביעות אצבע PB & J.
הוראות
בקערה, עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה, לנצח חמאה, סוכר חום, חלמון ביצה, וניל עד חלקה. מערבבים או להכות בקמח ושיבולת שועל עד מעורבב היטב.
בקערה קטנה, להכות ביצה לבן 2 כפיות מים כדי להתמזג. שים אגוזים בקערה רדודה. צורה בצק לתוך 2-כדורי כפית גודל לטבול בתערובת ביצה לבן; לנער את עודף, ואז לגלגל אגוזי מלך.
מניחים 1 אינץ 'בנפרד על חמאה או בישול קלף מרופד 12 על ידי 15 אינץ' אפייה גיליונות. לחץ על האגודל למרכז כל עוגייה כדי ליצור הזחה עמוקה של 1/2 אינץ'.
אופים עוגיות בתנור 300 עד השחמה קלה, כ 15 דקות; אם אפיית יותר מחבת אחת בכל פעם, להחליף עמדות מחבת באמצע הדרך באמצעות אפייה.
בזהירות למלא כל חריץ עם כ 1 כפית ריבה (אם החריצים נעלמו, לעשות אותם שוב עם הקצה המעוגל של כף עץ). חזור לתנור ואפה עד שהעוגיות חומות זהובות וריבה נמסה, כ -15 דקות יותר. עם מרית רחבה, להעביר עוגיות מתלים להתקרר לחלוטין.