קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

טבעות בצל

טבעות בצל
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טבעות בצל המלכה חלב-טבעות בצל טריות כל יום, איך Spiralize בצל ובצל בריא "טבעות", ו טבעות בצל.

הוראות

1
מעיל את טבעות הבצל בחמאה מתובלת: בקערה גדולה, מערבבים יחד את החמאה (או יוגורט וחלב) עם 1 1/2 כפיות מלח ו 1 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים את הבצלים לתוך תערובת החמאה ולוודא שכל טבעת מצופה לחלוטין בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
בואו לשבת במשך 15 עד 30 דקות.
4
מערבבים קמח, קמח תירס, מלח, פלפל בקערה נפרדת: בקערה נפרדת (גדולה מספיק כדי לדלות את טבעות הבצל) לטאטא יחד את הקמח וקמח תירס, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
הוסף 2 עד 3 כוסות שמן לסיר גדול (5 עד 6 ליטר), עבה תחתית. (ודא כי הסיר יבש לחלוטין מבפנים לפני הוספת השמן או כל מים שיורית יהיה להתיז כמו שמן מתחמם.) 
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הוסף מספיק שמן כדי לכסות את החלק התחתון של הסיר על ידי 3/4 עד 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מחממים את השמן ל-375 ° F. משתמשים במדחום ממתקים טוב או במדחום מיידי (כגון תרמופופ) כדי למדוד את חום השמן. ייתכן שיהיה עליך להטות את המחבת כדי לכסות את החיישן של המדחום לחלוטין ולקבל קריאה מדויקת.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להיות זהיר מאוד בכל פעם טיפול בשמן חם. בלי ילדים רצים במטבח. בלי הסחות דעת. אל תענה לטלפון אם הוא מצלצל. שים לב. תדאג שמכסה המחבת יהיה קרוב.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בדוק את השמן על ידי הפלת קמצוץ קטן של קמח לתוך השמן החם. אם הקמח רוחש השמן מוכן. אם זה שורף, להסיר את הסיר מהחום ולתת את השמן להתקרר קצת.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
חפרו את טבעות הבצל המצופות בחמאה בתערובת הקמח (פעמיים): 
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
הסר טבעות בצל אחד בכל פעם מתוך תערובת חלב חמאה לדלות אותם בתערובת הקמח למעיל.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
אם הציפוי נראה קצת דק (זה עשוי) או אם אתה רוצה טבעות בצל פריך נוסף, לטבול את טבעות בצל שוב בתערובת החמאה לדלות אותם שוב בקמח. ציפוי כפול זה יגרום טבעות בצל פריך במיוחד.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
9
מטגנים בשמן: השתמש מלקחיים כדי למקם את הטבעות אחד אחד לתוך השמן החם. מטגנים במשך דקה בכל צד, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
כאשר אתה מוסיף את טבעות הבצל לסיר, טמפרטורת השמן תהיה נמוכה באופן טבעי. התאם את החום כך שהטמפרטורה של השמן במחבת נשארת בין 177° ו390.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
מניחים את טבעות בצל מטוגנות על תבנית אפייה מרופדת במגבות נייר לספוג את השמן העודף. שמור את טבעות בצל מטוגנות חמות בתנור 93° בזמן שאתה מטגן את שאר הטבעות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הוסף עוד שמן במידת הצורך בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
3
בואו חום השמן לגבות עד 191° לפני תחילת אצווה חדשה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
4
מגישים באופן מיידי.
5
הערה: עדיף לא לשפוך את שאריות השמן לטמיון. עדיף לשפוך לתוך צנצנת ריקה נוספת, ולהשליך עם האשפה שלך.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-

יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע

טבעות בצל עובדות ממש טוב עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. Ruffino Sparkling rosé (Split) עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 8 דולר לבקבוק.
Ruffino נוצץ עלה (פיצול)
Ruffino נוצץ עלה (פיצול)
Ruffino רוזה נוצץ הוא טרי וריחני עם הערות של תות ורמזים קלים של עלי כותרת ורדים. על החך יש יין בועות אלגנטיות וחומציות מרעננת, המציע טעמים מפתים של פירות יער אדומים עדינים ופירות לבנים השוהים לאורך הגימור.Ruffino Sparkling Rosé הוא מהנה בפני עצמו כאפריטיף, אבל גם כבן לוויה למזון, זיווג טוב עם מגוון רחב של מנות כולל דגים בגריל, עוף צלוי, וסלטים ירוקים מעורבים.