טבעות בצל
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טבעות בצל המלכה חלב-טבעות בצל טריות כל יום, איך Spiralize בצל ובצל בריא "טבעות", ו טבעות בצל.
הוראות
מעיל את טבעות הבצל בחמאה מתובלת: בקערה גדולה, מערבבים יחד את החמאה (או יוגורט וחלב) עם 1 1/2 כפיות מלח ו 1 כפית פלפל שחור.
מערבבים את הבצלים לתוך תערובת החמאה ולוודא שכל טבעת מצופה לחלוטין בחמאה.
בואו לשבת במשך 15 עד 30 דקות.
מערבבים קמח, קמח תירס, מלח, פלפל בקערה נפרדת: בקערה נפרדת (גדולה מספיק כדי לדלות את טבעות הבצל) לטאטא יחד את הקמח וקמח תירס, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל, ולהניח בצד.
הוסף 2 עד 3 כוסות שמן לסיר גדול (5 עד 6 ליטר), עבה תחתית. (ודא כי הסיר יבש לחלוטין מבפנים לפני הוספת השמן או כל מים שיורית יהיה להתיז כמו שמן מתחמם.)
הוסף מספיק שמן כדי לכסות את החלק התחתון של הסיר על ידי 3/4 עד 1 אינץ'.
מחממים את השמן ל-375 ° F. משתמשים במדחום ממתקים טוב או במדחום מיידי (כגון תרמופופ) כדי למדוד את חום השמן. ייתכן שיהיה עליך להטות את המחבת כדי לכסות את החיישן של המדחום לחלוטין ולקבל קריאה מדויקת.
להיות זהיר מאוד בכל פעם טיפול בשמן חם. בלי ילדים רצים במטבח. בלי הסחות דעת. אל תענה לטלפון אם הוא מצלצל. שים לב. תדאג שמכסה המחבת יהיה קרוב.
בדוק את השמן על ידי הפלת קמצוץ קטן של קמח לתוך השמן החם. אם הקמח רוחש השמן מוכן. אם זה שורף, להסיר את הסיר מהחום ולתת את השמן להתקרר קצת.
חפרו את טבעות הבצל המצופות בחמאה בתערובת הקמח (פעמיים):
הסר טבעות בצל אחד בכל פעם מתוך תערובת חלב חמאה לדלות אותם בתערובת הקמח למעיל.
אם הציפוי נראה קצת דק (זה עשוי) או אם אתה רוצה טבעות בצל פריך נוסף, לטבול את טבעות בצל שוב בתערובת החמאה לדלות אותם שוב בקמח. ציפוי כפול זה יגרום טבעות בצל פריך במיוחד.
מטגנים בשמן: השתמש מלקחיים כדי למקם את הטבעות אחד אחד לתוך השמן החם. מטגנים במשך דקה בכל צד, עד חום זהוב.
כאשר אתה מוסיף את טבעות הבצל לסיר, טמפרטורת השמן תהיה נמוכה באופן טבעי. התאם את החום כך שהטמפרטורה של השמן במחבת נשארת בין 177° ו390.
מניחים את טבעות בצל מטוגנות על תבנית אפייה מרופדת במגבות נייר לספוג את השמן העודף. שמור את טבעות בצל מטוגנות חמות בתנור 93° בזמן שאתה מטגן את שאר הטבעות.
הוסף עוד שמן במידת הצורך בין קבוצות.
בואו חום השמן לגבות עד 191° לפני תחילת אצווה חדשה.
הערה: עדיף לא לשפוך את שאריות השמן לטמיון. עדיף לשפוך לתוך צנצנת ריקה נוספת, ולהשליך עם האשפה שלך.