טבעות בצל אפויות
טבעות בצל אפויות דורשות כ-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 68 סנט למנה, מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 7 גרם חלבון, 2 גרם שומן ובסך הכל 158 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב בתור מזנון. גשו לסופר וקנו מלח, פירורי לחם, פלפל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא חלב ולקטו אובו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 47%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: טבעות בצל אפויות, טבעות בצל אפויות וטבעות בצל אפויות.
הוראות
חותכים בצל ל-1/2 אינץ'. פרוסות; מפרידים לטבעות ומניחים בקערה. מכסים במי קרח; להשרות למשך 30 דקות.
בקערה קטנה מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף. בקערה נוספת מערבבים את פירורי הלחם, הטימין, המלח, הפפריקה והפלפל. מחלקים את תערובת הפירורים בין שלוש שקיות ניילון גדולות הניתנות לסגירה חוזרת. טובלים שליש מהבצל בחלבונים; להוסיף כמה טבעות בכל פעם לפירור התערובת ולנער לציפוי.
מניחים על תבנית מצופה בתרסיס בישול.
חוזרים על הפעולה עם יתרת תערובת הבצל והפירורים.
אופים בחום של 400 מעלות במשך 20 דקות או עד להשחמה קלה ופריכה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לטבעות בצל. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. Casteller Cava Rosado עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![קסטלר קאווה רוסדו]()
קסטלר קאווה רוסדו
Casteller Cava Rosé הוא יין מבעבע טעים העשוי בשיטה המסורתית, עם תסיסה שנייה בבקבוק. התיישן במשך 12 חודשים על המשקעים לפני השחרור, הוא מספק טעמים מובחרים באופן עקבי. הקאווה התוססת והחריפה הזו תשתלב היטב עם כמעט כל טאפאס, בנוסף לפירות טריים, טארט פירות יער וגבינות רכות וקרמימיות. יש לו די והותר סגנון וחומר כדי להיות אפריטיף מצוין לבדו.