קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

טבעות בצל אפויות

טבעות בצל אפויות
טבעות בצל אפויות דורשות כ-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 68 סנט למנה, מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 7 גרם חלבון, 2 גרם שומן ובסך הכל 158 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב בתור מזנון. גשו לסופר וקנו מלח, פירורי לחם, פלפל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא חלב ולקטו אובו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 47%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: טבעות בצל אפויות, טבעות בצל אפויות וטבעות בצל אפויות.

הוראות

1
חותכים בצל ל-1/2 אינץ'. פרוסות; מפרידים לטבעות ומניחים בקערה. מכסים במי קרח; להשרות למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
לנקז.
3
בקערה קטנה מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף. בקערה נוספת מערבבים את פירורי הלחם, הטימין, המלח, הפפריקה והפלפל. מחלקים את תערובת הפירורים בין שלוש שקיות ניילון גדולות הניתנות לסגירה חוזרת. טובלים שליש מהבצל בחלבונים; להוסיף כמה טבעות בכל פעם לפירור התערובת ולנער לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ירקות טריים לטבילה (סלרי, פלפל ירוק, גזר וכו')ירקות טריים לטבילה (סלרי, פלפל ירוק, גזר וכו')
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
4
מניחים על תבנית מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
חוזרים על הפעולה עם יתרת תערובת הבצל והפירורים.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6
אופים בחום של 400 מעלות במשך 20 דקות או עד להשחמה קלה ופריכה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לטבעות בצל. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. Casteller Cava Rosado עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קסטלר קאווה רוסדו
קסטלר קאווה רוסדו
Casteller Cava Rosé הוא יין מבעבע טעים העשוי בשיטה המסורתית, עם תסיסה שנייה בבקבוק. התיישן במשך 12 חודשים על המשקעים לפני השחרור, הוא מספק טעמים מובחרים באופן עקבי. הקאווה התוססת והחריפה הזו תשתלב היטב עם כמעט כל טאפאס, בנוסף לפירות טריים, טארט פירות יער וגבינות רכות וקרמימיות. יש לו די והותר סגנון וחומר כדי להיות אפריטיף מצוין לבדו.