קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טבעות בצל בירה-בלילה

טבעות בצל בירה-בלילה
טבעות בצל בירה-הבלילה היא צמחוני ומספק כ 6 מנות. מתאבן זה יש 628 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 41g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם בירה, קמח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו טבעות בצל מוכות בבירה, טבעות בצל מוכות בבירה, ו טבעות בצל מוכות בירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מנפים קמח לקערה גדולה. בקערה גדולה נוספת, מקציפים חלמונים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים בירה, חמאה ומלח. הניחו בצד 1 כוס קמח לטבילה את טבעות הבצל. מערבבים לאט את תערובת חלמון הביצה לתוך הקמח הנותר ומערבבים היטב. אפשר לתערובת לעמוד 30 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מחממים מטגן עמוק ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4
בקערה קטנה, בנוקשות לנצח את החלבונים ביצה. בעדינות לשלב את החלבונים ביצה עם הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מעיל כל טבעת בצל עם קמח לטבול לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
6
מטגנים את הטבעות החבוטות, כמה בכל פעם, עד חום זהוב.
7
מסננים על מגבות נייר ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®