טבעות סקווש בלוטים ממולאות בתפוחים עם חמאת קארי
טבעות סקווש בלוט מלאות תפוח עם חמאת קארי יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 311 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הזאת בצד. אם יש לך תפוחים סבתא סמית, בצל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 132 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טבעות סקווש בלוטים ממולאות בתפוחים עם חמאת קארי, חצאי סקווש בשר בקר ותפוחים מלאים בלוט, ו טבעות סקווש בלוט ממולאים (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 כף חמאה במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מוסיפים בצל וסוטא עד למכרז, כ -12 דקות.
להוסיף 1 כף אבקת קארי; מערבבים 1 דקה.
מוסיפים תפוחים, מיץ תפוחים ודומדמניות. Sauté עד הנוזל מתאדה, על 6 דקות. מילוי העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
מחממים תנור ל 177°. ממיסים 5 כפות חמאה במחבת קטנה על חום בינוני.
להוסיף 1/2 כף אבקת קארי; מערבבים עד ריחני, על 1 דקה.
מברשת 2 גליונות אפייה גדולים עם קצת חמאת קארי. מסדרים סקווש בשכבה אחת על הסדינים.
מפזרים מלח ופלפל. סקופ מילוי למרכז הטבעות.
טפטוף שנותר חמאת קארי על סקווש ומילוי (בעיקר על סקווש). מכסים בנייר כסף.
אופים טבעות סקווש עד סקווש רך כאשר פירסינג עם שיפוד, על 40 דקות. באמצעות מרית, להעביר טבעות סקווש עם מילוי לצלחות.