טג'ין טלה מרוקאי
טג'ין טלה מרוקאי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1393 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 88 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %69 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, מיץ עגבניות, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התאריכים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם תאריכים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 41 דקות. נסו טג'ין טלה מרוקאי, טג'ין טלה מרוקאי, ו כבש מרוקאי קציצה טג'ין (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את קאיין, פלפל, פפריקה, זנגביל, כורכום וקינמון בקערה קטנה ומערבבים.
מניחים את הטלה בקערה גדולה ולזרוק עם 1/2 תערובת התבלינים.לכסות ולהשאיר לילה.
מחממים 1 כף שמן זית ו 1 כף שמן ארגן בצלחת קדירה גדולה.
מוסיפים את הבצל המגורד ואת תערובת התבלינים הנותרת ומבשלים על חום עדין במשך 10 דקות.
הוסף את השום כתוש ב 3 הסופי minutes.In מחבת נפרדת, מחממים את השמן ומחממים את הכבש מכל הצדדים.
הוסף לתבשיל.Deglaze המחבת עם 1/4 ליטר של מיץ עגבניות ולהוסיף את זה לתבשיל גם כן.
מוסיפים את מיץ העגבניות הנותר, עגבניות קצוצות, משמשים, תמרים, צימוקים, זעפרן, מלאי כבש ודבש לתבשיל.מביאים לרתיחה, מכסים ומניחים בתנור או תנור איטי 2 1/2 - 3 שעות עד הבשר הוא רך מאוד.
מגישים עם קוסקוס או אורז העליון עם עשבי תיבול.