מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 28 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 25 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו בצלים, עוף, כורכום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טג'ין עוף עם לבבות ארטישוק ואפונה, טגין של פול, שעועית ירוקה ולבבות ארטישוק, ו לבבות ארטישוק, אפונה ירוקה ופטריות ברוטב לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתבלים את חתיכות העוף במלח ופלפל. במדיום, אמייל תבשיל ברזל יצוק, לשלב את העוף עם בצל קצוץ גס ומניות עוף ולהביא לרתיחה. בקערה קטנה, מערבבים את חוטי הזעפרן עם זנגביל, כוסברה, כמון, פפריקה וכורכום. מערבבים את תערובת התבלינים לתוך המרק. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, הופכים את חתיכות העוף פעם אחת, עד חתיכות השד הם רק לבן לאורך, על 25 דקות; להעביר את חתיכות השד לקערה לכסות. המשיכו להרתיח את מקלות התיפוף והירכיים, מכוסים, עד לסיום, כ -15 דקות יותר; להעביר לקערה עם חתיכות השד ולשמור מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קונכיות קנלוני
1-1/2 כוס מרק עוף
מקלות עוף
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טריים
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים את הבצל הטחון, העגבניות, השתמרו לב הלימון והארטישוק לתבשיל ומבשלים מעל חום מתון עד שהמרק בטעם עשיר, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את האפונה. להחזיר את העוף לתבשיל ומבשלים בעדינות, פונה כמה פעמים, עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעים
לימון משומר
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים