קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות25
ציון בריאות1
מגזין

טג'ין עוף עם לבבות ארטישוק ואפונה

טג'ין עוף עם לבבות ארטישוק ואפונה
מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 28 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 25 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו בצלים, עוף, כורכום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טג'ין עוף עם לבבות ארטישוק ואפונה, טגין של פול, שעועית ירוקה ולבבות ארטישוק, ו לבבות ארטישוק, אפונה ירוקה ופטריות ברוטב לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים את חתיכות העוף במלח ופלפל. במדיום, אמייל תבשיל ברזל יצוק, לשלב את העוף עם בצל קצוץ גס ומניות עוף ולהביא לרתיחה. בקערה קטנה, מערבבים את חוטי הזעפרן עם זנגביל, כוסברה, כמון, פפריקה וכורכום. מערבבים את תערובת התבלינים לתוך המרק. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, הופכים את חתיכות העוף פעם אחת, עד חתיכות השד הם רק לבן לאורך, על 25 דקות; להעביר את חתיכות השד לקערה לכסות. המשיכו להרתיח את מקלות התיפוף והירכיים, מכוסים, עד לסיום, כ -15 דקות יותר; להעביר לקערה עם חתיכות השד ולשמור מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
מקלות עוףמקלות עוף
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכוםכורכום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים את הבצל הטחון, העגבניות, השתמרו לב הלימון והארטישוק לתבשיל ומבשלים מעל חום מתון עד שהמרק בטעם עשיר, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את האפונה. להחזיר את העוף לתבשיל ומבשלים בעדינות, פונה כמה פעמים, עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
לימון משומרלימון משומר
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
מגישים את הטאג ' ין בקערות רדודות.
ציוד שתשתמש בו
סיר טג ' יןסיר טג ' ין
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות