קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

טג'ין עוף עם לבבות ארטישוק ואפונה

טג'ין עוף עם לבבות ארטישוק ואפונה
עוף טג'ין עם לבבות ארטישוק ואפונה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 857 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. לכו לחנות ותרימו מניית עוף, רגלי עוף לתוך מקלות תיפוף וירכיים, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: טג'ין עוף עם לבבות ארטישוק ואפונה, טגין של פול, שעועית ירוקה ולבבות ארטישוק, ו לבבות ארטישוק, אפונה ירוקה ופטריות ברוטב לימון.

הוראות

1
מתבלים את חתיכות העוף במלח ופלפל. במדיום, אמייל תבשיל ברזל יצוק, לשלב את העוף עם בצל קצוץ גס ומניות עוף ולהביא לרתיחה. בקערה קטנה, מערבבים את חוטי הזעפרן עם זנגביל, כוסברה, כמון, פפריקה וכורכום. מערבבים את תערובת התבלינים לתוך המרק. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, הופכים את חתיכות העוף פעם אחת, עד חתיכות השד הם רק לבן לאורך, על 25 דקות; להעביר את חתיכות השד לקערה לכסות. המשיכו להרתיח את מקלות התיפוף והירכיים, מכוסים, עד לסיום, כ -15 דקות יותר; להעביר לקערה עם חתיכות השד ולשמור מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל הטחון, העגבניות, השתמרו לב הלימון והארטישוק לתבשיל ומבשלים מעל חום מתון עד שהמרק בטעם עשיר, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את האפונה. להחזיר את העוף לתבשיל ומבשלים בעדינות, פונה כמה פעמים, עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
3
מגישים את הטאג ' ין בקערות רדודות.