המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: טג'ין טלה, טג'ין טלה, ו טג'ין טלה.
הוראות
1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים את השמן בתבשיל ומחממים את הכבש מכל הצדדים. לגרוף את הטלה החוצה על צלחת, ולאחר מכן להוסיף את הבצל והגזר ומבשלים 2-3 דקות עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשה
אפונה קלופה, לא חובה
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקות יותר. מערבבים את התבלינים והעגבניות, ואת העונה. תטה את הכבש בחזרה עם חומוס ומשמש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
צ'יפס קינמון וייטנאמי
אפונה קלופה, לא חובה
4
יוצקים מעל המניה, מערבבים ומביאים לרתיחה. מכסים את המנה ומניחים בתנור במשך 1 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
אם הטלה הוא עדיין קצת קשה, לתת לו 20 דקות יותר עד רך. כאשר מוכן, להשאיר אותו לנוח כך שלה לא חם צנרת, ולאחר מכן לשרת מפוזר עם רימון ועשבי תיבול, עם קוסקוס או אורז לצד.