טגינת כבש פירותי
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: טג'ין טלה, טג'ין טלה, ו טג'ין טלה.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
מחממים את השמן בתבשיל ומחממים את הכבש מכל הצדדים. לגרוף את הטלה החוצה על צלחת, ולאחר מכן להוסיף את הבצל והגזר ומבשלים 2-3 דקות עד הזהב.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקות יותר. מערבבים את התבלינים והעגבניות, ואת העונה. תטה את הכבש בחזרה עם חומוס ומשמש.
יוצקים מעל המניה, מערבבים ומביאים לרתיחה. מכסים את המנה ומניחים בתנור במשך 1 שעות.
אם הטלה הוא עדיין קצת קשה, לתת לו 20 דקות יותר עד רך. כאשר מוכן, להשאיר אותו לנוח כך שלה לא חם צנרת, ולאחר מכן לשרת מפוזר עם רימון ועשבי תיבול, עם קוסקוס או אורז לצד.