קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

טגליאטה עם רוזמרין ותפוחי אדמה שום

טגליאטה עם רוזמרין ותפוחי אדמה שום
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 מנה עיקרית? טגליאטה עם תפוחי אדמה רוזמרין ושום יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתאים ל-4 ומחירו 7 מנות.46 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 45 גרם חלבון, 108 גרם שומן, ובסך הכל של 1530 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -35 דקות. אם יש לכם חומץ יין, מעט ענפי רוזמרין, גרגירי פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח הגס אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג שוקולד גולמי בריא כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 91%. הציון הזה אדיר. נסו צלע צלע צלע עם גרגיר הנחלים ותפוחי אדמה, חותכים צלעות עם שמן זית, שום ועשבי תיבול (טליאטה), ו טגליאטה (חתוך) צלעות עם שמן זית, שום ופטרוזיליה (מתכונים דומים).

הוראות

1
סוחטים על שיני השום עם הצד השטוח של הסכין כדי לחבול אותם ולהכניס אותם לשקית מקפיא גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מוסיפים את גרגרי הפלפל, לוחצים עליהם מחוץ לשקית עם קצה מערוך או פח מרק כדי לחבול אותם. כעת מוסיפים את הסטייק, רבעי הבצל, שמן הזית, החומץ ורוטב הווסטרשייר ומערבבים לשילוב. אוטמים את השקית ומניחים אותה בכלי כדי למנוע דליפה. מכניסים למקרר למשך 12 שעות בערך, או משרים בטמפרטורת החדר עד 2 שעות. שלב הכבישה הוא קריטי, אז אל תקצרו אותו.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
3
הביאו את הסטייק לטמפרטורת החדר לפני הבישול על מחבת למשך כ-6 עד 7 דקות בצד; קשה לומר בדיוק כמה זמן זה ייקח מכיוון שזה תלוי איך אתם אוהבים את הבשר שלכם. אני אוהב את שלי די טוב עדיין רועד ורועד על הצלחת, אז היו מוכנים לבשל אותו זמן רב יותר אם אתם רוצים בשר טוב יותר. בדוק על ידי דחיפה לפני שתתחיל לדחוף סכינים פנימה: אם זה מאוד מאוד רך וקופצני, זה כחול; קפיצי, נדיר; קפיצי אבל עם התנגדות, בינוני-נדיר עד בינוני תלוי בהתנגדות זו; קשה, ובכן, אתה יודע את התשובה לכך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוציאים את הסטייק ומניחים אותו על פיסת נייר גדולה, מפזרים מלח, ואז עוטפים את כל החבילה בפיסת נייר אחרת ומניחים לה לעמוד 10 דקות לפני גילוף דק, לרוחב (באלכסון). מסדרים על צלחת מרופדת בעלי ארוגולה. הניחו גם צלחת רבעי לימון על השולחן, לסחיטה על הבשר בזמן שאתם אוכלים.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
קליפות מלימוןקליפות מלימון
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מגישים עם תפוחי אדמה בצד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6
סוחטים על שיני השום עם הצד השטוח של הסכין כדי לחבול אותם ולהכניס אותם לשקית מקפיא גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
מוסיפים את גרגרי הפלפל, לוחצים עליהם מחוץ לשקית עם קצה מערוך או פח מרק כדי לחבול אותם. כעת מוסיפים את הסטייק, רבעי הבצל, שמן הזית, החומץ ורוטב הווסטרשייר ומערבבים לשילוב. אוטמים את השקית ומניחים אותה בכלי כדי למנוע דליפה. מכניסים למקרר למשך 12 שעות בערך, או משרים בטמפרטורת החדר עד 2 שעות. שלב הכבישה הוא קריטי, אז אל תקצרו אותו.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
8
הביאו את הסטייק לטמפרטורת החדר לפני הבישול על מחבת למשך כ-6 עד 7 דקות בצד; קשה לומר בדיוק כמה זמן זה ייקח מכיוון שזה תלוי איך אתם אוהבים את הבשר שלכם. אני אוהב את שלי די טוב עדיין רועד ורועד על הצלחת, אז היו מוכנים לבשל אותו זמן רב יותר אם אתם רוצים בשר טוב יותר. בדוק על ידי דחיפה לפני שתתחיל לדחוף סכינים פנימה: אם זה מאוד מאוד רך וקופצני, זה כחול; קפיצי, נדיר; קפיצי אבל עם התנגדות, בינוני-נדיר עד בינוני תלוי בהתנגדות זו; קשה, ובכן, אתה יודע את התשובה לכך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוציאים את הסטייק ומניחים אותו על פיסת נייר גדולה, מפזרים מלח, ואז עוטפים את כל החבילה בפיסת נייר אחרת ומניחים לה לעמוד 10 דקות לפני גילוף דק, לרוחב (באלכסון). מסדרים על צלחת מרופדת בעלי ארוגולה. הניחו גם צלחת רבעי לימון על השולחן, לסחיטה על הבשר בזמן שאתם אוכלים.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
קליפות מלימוןקליפות מלימון
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
מגישים עם תפוחי אדמה בצד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
11
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
שוטפים ומייבשים את תפוחי האדמה, אך אל תטרחו לקלף אותם, וחתכו אותם לקוביות בגודל 3/4 אינץ'. זורקים עם השמן על תבנית אפייה גדולה, בעזרת הידיים לערבב היטב. תוחבים פנימה כמה ענפי רוזמרין קרועים, וצולים כשעה, הופכים פעם או פעמיים באותה תקופה, עד שהם פריכים וזהובים להפליא אך עדיין רכים מבפנים. בסיום מוציאים לצלחת גדולה ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צווארי עוףצווארי עוף
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
13
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
שוטפים ומייבשים את תפוחי האדמה, אך אל תטרחו לקלף אותם, וחתכו אותם לקוביות בגודל 3/4 אינץ'. זורקים עם השמן על תבנית אפייה גדולה, בעזרת הידיים לערבב היטב. תוחבים פנימה כמה ענפי רוזמרין קרועים, וצולים כשעה, הופכים פעם או פעמיים באותה תקופה, עד שהם פריכים וזהובים להפליא אך עדיין רכים מבפנים. בסיום מוציאים לצלחת גדולה ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צווארי עוףצווארי עוף
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®