קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

טגליוליני עם צדפות וקישואים (אטריות דקות עם צדפות וקישואים)

טגליוליני עם צדפות וקישואים (אטריות דקות עם צדפות וקישואים)
Tagliolini con Vongole e Zucchini (אטריות דקות עם צדפות וקישואים) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 469 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו ביצים, קישואים, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: לינגוויני עם צדפות (Linguine con le Vongole), צדפות אורגאנטו: Vongole Origanate, ו Tagliatelle Con Vongole-פסטה עם צדפות קטנות.

הוראות

1
1 מתכון בסיסי בצק פסטה, מתכון כדלקמן;
מרכיבים שתצטרך
2
משרים את הצדפות בתמיסת מלח במשך 2 שעות, משנים את המים מספר פעמים ומשקעים המשתרעים במים.
מרכיבים שתצטרך
3
הכן את הפסטה על פי המתכון.
מרכיבים שתצטרך
4
מגלגלים אותו להגדרה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה, ולאחר מכן לחתוך סרטים 1/8 אינץ ' עבה. הגדר על מגש גיליון מאובק עם סולת לכסות עם מגבות נקיות, לח עד מוכן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
5
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
6
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים 4 כפות שמן זית על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את השום ואת פתיתי הצ ' ילי ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את הקישואים והעגבניות וממשיכים לבשל עד שמיצי העגבניות התאדו.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את הצדפות ואת כיסוי היין ומבשלים עד שהצדפות מתחילות להיפתח.
מרכיבים שתצטרך
10
זרוק את הפסטה במים רותחים ומבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
11
מסננים ומוסיפים לסיר עם הצדפות. לזרוק עד אטריות לבושים היטב ואת הרוטב הוא עקביות נאותה, להוסיף את הפטרוזיליה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
12
בצק פסטה בסיסי
מרכיבים שתצטרך
13
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
14
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב. התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש למשך 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
15
רול או צורה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך