קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

טגליריני עם מורלים, אספרגוס ונסטורטיום

טגליריני עם מורלים, אספרגוס ונסטורטיום
Taglierini עם Morels, אספרגוס, Nasturtiums דורש על 5 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. אם יש לכם גבעולי אספרגוס, morels, nontoxic ו nasturtiums, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: Taglierini עם Morels, אספרגוס, Nasturtiums, אספרגוס עם Morels, ו אספרגוס עם Morels ו Tarragon.

הוראות

1
הכן פסטה טרייה אם אתה משתמש.
מרכיבים שתצטרך
פסטה טרייהפסטה טרייה
2
משרים מורלים יבשים ב 1 כוס מים חמים 20 דקות. מורלים להתסיס כדי לעקור חצץ, ואז להסיר מן המים, לסחוט נוזל מן פטריות בחזרה לקערה. שמור נוזל. כאשר חצץ התיישב, בזהירות לשפוך נוזל פטריות לתוך קערה קטנה, משאיר משקעים מאחורי (במידת הצורך, מסננים נוזל דרך מסנן קפה לח או cheesecloth).
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
פטריות מורלפטריות מורל
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הסר כל גבעולים קשים מ morels.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
4
לקצץ ולהשליך קצוות קשים מאספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
5
חותכים למעלה 2 אינץ ' של טיפים חצי טיפים לאורכו.
6
חותכים אספרגוס שנותר לפרוסות אלכסוניות ארוכות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
7
יין מבשלים, מיץ לימון, בצלצלים במחבת כבדה גדולה עד הנוזל מצטמצם כ 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
להוסיף שמנת ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
9
מוסיפים מורלים, פטריות השריית נוזל, מרק, ואז מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פטריות מורלפטריות מורל
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
10
מוסיפים חמאה בבת אחת ומבשלים רוטב על חום נמוך בינוני, מקציפים כל הזמן, רק עד שמנת וחמאה משולבת. (אל תתנו לרוטב לקבל כל כך חם שחמאה מפרידה ורוטב מאבד עקביות שמנת.)
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
11
הסר מחבת מחום ורוטב העונה עם מלח ופלפל. שמור חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
אם משתמשים taglierini טרי, לנער את עודף קמח. מבשלים טליריני טרי עם אספרגוס בסיר 6 ליטר של מים מלוחים רותחים עד פסטה הוא אל דנטה, על 1 דקה. (עבור פסטה יבשה, בצע הוראות חבילה ולהוסיף אספרגוס במהלך הרגע האחרון של בישול.) להזמין 1/2 כוס בישול מים לנקז פסטה ואספרגוס במסננת.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
סוכר אדום גססוכר אדום גס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
לזרוק פסטה ואספרגוס בקערה גדולה עם ' רוטב כוס (ללא מורלים), שליש nasturtiums, ומספיק מי פסטה שמורות כדי לשמור על לח. מערבבים nasturtiums הנותרים לתוך רוטב.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פטריות מורלפטריות מורל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
כדי לשרת, רוח כל חלק של taglierini סביב מזלג גילוף ולהעביר למרכז צלחת מרק. להקיף עם אספרגוס, מורל, ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פטריות מורלפטריות מורל
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
גילוף מזלגגילוף מזלג
1
לקבלת מצגת פשוטה יותר, פשוט לזרוק פסטה תערובת אספרגוס עם רוטב nasturtiums, הוספת כמה מי פסטה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה