טוב אוכל הודו צלוי נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 82 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 722 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך מקל קינמון, רוזמרין, זנגביל מסוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-45 דקות. נסו טוב אוכל הודו צלוי, טוב אוכל הודו צלוי, ו Good Eats Turkey Tamales (Alton Brown 2009) (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
התחילו להפשיר את תרנגול ההודו במקרר או בצידנית שנשמרה ב-38 מעלות פ.
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2
מערבבים את מלאי הירקות, מלח, סוכר חום, פלפל, גרגרי יער allspice, וג ' ינג ' ר מסוכר בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מערבבים מדי פעם כדי לפזר מוצקים ולהביא לרתיחה. לאחר מכן הסר את המלח מהחום, קר לטמפרטורת החדר, ומקרר.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי Allspice
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
חצאי אגסים בסירופ
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
שלב את המלח, מים וקרח בדלי 5 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוט
2
מניחים את טורקיה מופשר (עם קרביים הוסרו) השד בצד למטה במי מלח. במידת הצורך, לשקול את הציפור כדי להבטיח שהוא שקוע לחלוטין, כיסוי, להכניס למקרר או להגדיר באזור מגניב במשך 8 עד 16 שעות, הפיכת הציפור פעם אחת חצי דרך דרך דרך brining.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
3
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר את הציפור מן המלח ולשטוף בפנים ובחוץ עם מים קרים. זרוק את המלח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
מניחים את הציפור על מתלה צלייה בתוך מחבת חצי גיליון להתייבש עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
שלב את התפוח, בצל, מקל קינמון, ו 1 כוס מים צלחת בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל על גבוה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
7
הוסף ארומטיים ספוגים לחלל טורקיה יחד עם רוזמרין ומרווה. הכנס את הכנפיים מתחת לציפור וצפה את העור בנדיבות בשמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
8
צולים את ההודו ברמה הנמוכה ביותר של התנור ב 500 מעלות f במשך 30 דקות. הכנס מדחום בדיקה לתוך החלק העבה ביותר של השד ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F. הגדר את האזעקה מדחום (אם זמין) ל 161 מעלות f. ציפור 14 עד 16 פאונד צריך לדרוש סך של 2 עד 2 1/2 שעות של קלייה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
תן לתרנגול ההודו לנוח, מכוסה באופן רופף בנייר כסף או קערת ערבוב גדולה במשך 15 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק