קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות20
ציון בריאות10
מגזין

טוב ניו אורלינס קריאולית גמבו

טוב ניו אורלינס קריאולית גמבו
צריך מנה עיקרית ללא חלב? טוב ניו אורלינס קריאולי גומבו יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מכין 20 מנות עם 227 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו סוכר, רוטב עגבניות, סלרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בתערובת התיבול תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת דלעת ספייס קרם לחמניות כמו קינוח. 2081 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -40 דקות. נסו ניו אורלינס" הטוב ביותר " גמבו, ניו אורלינס גמבו, ו ניו אורלינס שרימפס קריאולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו רוקס על ידי הקצפת הקמח ו 3/4 כוס טפטופי בייקון יחד בסיר גדול וכבד על אש בינונית-נמוכה ליצירת תערובת חלקה. מבשלים את הרוקס תוך הקצפה מתמדת, עד שהוא הופך לצבע חום מהגוני עשיר. זה יכול לקחת 20 עד 30 דקות; צפו בחום בזהירות והקציפו כל הזמן או שרוקס יישרף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
מסירים מהאש; ממשיכים להקציף עד שהתערובת מפסיקה לבשל.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
3
מכניסים את הסלרי, הבצל, הפלפל הירוק והשום לקערת העבודה של מעבד מזון, ודופקים עד שהירקות קצוצים דק מאוד. מערבבים את הירקות לרוקס ומערבבים פנימה את הנקניקיה. הביאו את התערובת לרתיחה על אש בינונית-נמוכה, ובשלו עד שהירקות רכים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
4
מסירים מהאש ומניחים בצד.
5
הביאו את קוביות מרק המים והבקר לרתיחה בתנור הולנדי גדול או בסיר מרק. מערבבים עד שקוביות הבולון מתמוססות, ומקציפים את תערובת הרוקס למים הרותחים. מנמיכים את האש לרתיחה, ומערבבים פנימה את הסוכר, המלח, רוטב הפלפל החריף, תיבול הקג ' ון, עלי הדפנה, הטימין, העגבניות המבושלות ורוטב העגבניות. מבשלים את המרק על אש נמוכה במשך שעה 1; לערבב 2 כפיות של אבקת גומבו קובץ בסימן 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עדשים מיובשות2 כוסות עדשים מיובשות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
עגבניות מבושלותעגבניות מבושלות
2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
6
בינתיים ממיסים 2 כפות טפטופי בייקון במחבת, ומבשלים את הבמיה עם חומץ על אש בינונית למשך 15 דקות; מוציאים במיה בעזרת כף מחוררת, ומערבבים לגומבו המבעבע.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מרק גמביהמרק גמביה
במיהבמיה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מערבבים פנימה בשר סרטנים, שרימפס ורוטב ווסטרשייר, ומבשלים עד שהטעמים התמזגו, 45 דקות נוספות. רגע לפני ההגשה מערבבים פנימה עוד 2 כפיות אבקת גומבו.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
בשר סרטניםבשר סרטנים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
מרק גמביהמרק גמביה

מרכיבים

454פלפל האבנרונקניק אנדויל, פרוסנקניק אנדויל, פרוס2קרום: פירורי קרקר גרהם1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש4גב שומן חזירגב שומן חזיר6פחית 1 400 גרם של עגבניות חתוכות לקוביות במיץ עגבניות500 גרם פרימיום בשר טחון בקר500 גרם פרימיום בשר טחון בקר1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תערובת תיבול Cajun (כגון Tony chachere ' s®), או לטעוםתערובת תיבול Cajun (כגון Tony chachere ' s®), או לטעום170פלפל האבנרו1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס411פלפל האבנרועגבניות מבושלותעגבניות מבושלות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסלרי קצוץ גססלרי קצוץ גס2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2ציפורןשום, טחוןשום, טחון1כף. חומץ ביין אדוםפלפל ירוק, קצוץ גספלפל ירוק, קצוץ גס2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אבקת קובץ גאמבואבקת קובץ גאמבו454פלפל האבנרובשר סרטניםבשר סרטנים567פלפל האבנרוחבילות קפואות לחתוך במיה, מופשרחבילות קפואות לחתוך במיה, מופשר1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס2קרום: פירורי קרקר גרהםרוטב פלפל חריף (כגון טבסקו®), או לפי הטעםרוטב פלפל חריף (כגון טבסקו®), או לפי הטעם20קצת קישואים קצוציםמלח לפי הטעםמלח לפי הטעם1kgsשרימפ בינוני לא מבושל, מקולף וגזורשרימפ בינוני לא מבושל, מקולף וגזור1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)עלי טימין יבשיםעלי טימין יבשים3בצל צהוב בינוני, קצוץ3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים2קרום: פירורי קרקר גרהםחומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק1גבינת פרמזן מגוררתסוכר לבןסוכר לבן2קרום: פירורי קרקר גרהםרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

אלברינו, יין רוזויטי וסוביניון בלאן הם אפשרויות נהדרות עבור קייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים וטאנינים נמוכים אלה ישלימו את החום במנות קאג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קאדר אודה לפנינים אלברינו נוצץ. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -36 דולר.
קאדר אודה פנינים נוצץ אלברינו
קאדר אודה פנינים נוצץ אלברינו
יין זה הוא אקזוטי יחיד מסוגו כי מתגמל את החושים. פיצוץ של תפוח ירוק תוסס, הדרים ותבלינים אפייה מלוחים. תווים פרחוניים של יסמין וג ' ינג ' ר נמצאים שם עם תחושת עומק. היין מתפתח כאשר התוסס שומר על ארומטים של יין זה באבולוציה מתמדת. אלמנט אפס המינון של היין הזה יש את זה רוקד על החיך מתחילתו ועד סופו. הוא חי עם מגוון של הדרים, מינרלים ותבלינים. מראש, זה עומס חושי כמעט אבל כאשר אתה חוזר אל האדמה הדר, מלח ופירות אבן להתיישב עם אלמנט פרי אקזוטי זה משאיר אותך לשבת בחיבוק ידיים ולקחת את האבולוציה מתגמלת שלה. זהו יין ייצור מיקרו שבטוח ישמור על התחושה במצב עמוק של תככים מספקים.