טוגני תחרת דבש מלוחים
טוגנים תחרה דבש מלוח עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 49 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח ים גס, אבקת סוכר, דבש מקומי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 6%. נסו דבש שקדים טוגנים תחרה, דבש שומשום תחרה צ'יפס, ו צ'יפס תחרה דבש מלא שמנת תפוזים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, להמס חמאה עם דבש על חום בינוני.
מוסיפים סוכר ומלח ומקציפים עד לשלב טוב.
מוסיפים קמח וממשיכים להקציף עד שלא יישארו גושים.
העברה לקערה קטנה ולתת מגניב מעט, על 5 דקות.
קו 2 גליונות אפייה שטוחים עם נייר קלף. כפית 1 כפית גדושה. תערובת דבש על גיליונות על 4 ב. בנפרד (הם יתפשטו הרבה).
אופים עד חום זהוב כהה חורים קטנים מופיעים לאורך, 10 עד 12 דקות.
מפזרים כל עוגייה עם קמצוץ של מלח ים. תשאיר את התנור דולק.
בואו להתקרר על מגש עד תחילת המשרד, 2 עד 3 דקות. בעוד שעוגיות מתקררות, השתמשו בסכין חיתוך כדי להפריד בין כל העוגיות שנמסו יחד ולעצב כל אחת מהן למעגל. עבודה בקבוצות של 3 או 4, בזהירות לקלף עוגיות מנייר ולהניח על מערוך.
בואו מגניב על סיכה עד פריך לחלוטין, על 3 דקות. אם עוגיות מוצקות לפני שאתה יכול לעצב אותם, לשים תבנית אפייה בחזרה בתנור כדי להתחמם מעט, על 1 דקה.
הפוך קדימה: עד 1 יום; חנות אטומה.