טווחים Poblano עם סלט אבוקדו
Poblano Sopes עם סלט אבוקדו נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 344 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. לך לחנות ותביא סוכר, מיץ ליים, מאסה קרינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: טווחים Poblano עם סלט אבוקדו, טווחי עוף עם קרם אבוקדו, ו Sopes de Pollo con Frijoles (שקועי עוף עם שעועית).
הוראות
חותכים את צ ' ילה במחצית לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי צ ' ילה, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח עם יד. לצלות 6 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית נייר; לקפל לסגור בחוזקה.
בואו לעמוד 5 דקות. לקלף ולקצוץ צ ' ילה.
מערבבים צ ' ילה, קינואה לא מבושל, מאסה קרינה, 1 כוס מים, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה בינונית; מערבבים עד הבצק הרך נוצר. מחלקים תערובת ל 4 חתיכות שוות; לעצב כל חתיכה לתוך פטי 4 אינץ'.
מחממים מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן קנולה למחבת; מערבולת למעיל.
הוסף טווחים למחבת; לבשל 3 דקות או עד השחמה. הפוך שקעים מעל; מחבת מקום בתנור.
אופים ב 350 במשך 10 דקות או עד השחמה מחומם דרך.
שלב 1/4 הנותרים מלח כפית, נשאר 1/4 כפית פלפל, שמן זית, מיץ וסוכר בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים ארוגולה ושאר החומרים; לזרוק בעדינות מעיל.