קושימומחה
מוכן ב35 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

טוטנביינלי (רגלי אגוזי לוז שוויצריות)

טוטנביינלי (רגלי אגוזי לוז שוויצריות)
אם יש לכם סוכר, ביצים, גרידת לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 13%. נסו מרנגים אגוזי לוז עם פרלין אגוזי לוז ורוטב שוקולד, קאפקייקס בראוניז אגוזי לוז עם קרם חמאת אגוזי לוז, ו קאפקייקס בראוניז אגוזי לוז עם קרם חמאת אגוזי לוז עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
קרם יחד חמאה וסוכר עד אור רכה. מקציפים פנימה את הביצים אחת אחת, מערבבים היטב לאחר כל הוספה, ואז מערבבים פנימה את מיץ התפוזים, גרידת הלימון והקינמון. מקפלים פנימה את הקמח ואגוזי הלוז, מערבבים מספיק כדי לשלב באופן שווה. יוצרים מקלות בגודל 1/2 אינץ 'על 3 אינץ', ומניחים על תבנית עם נייר אפייה במרחק של 1 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים בתנור שחומם מראש עד להשחמה סביב הקצוות, כ -15 דקות. מצננים לחלוטין על רשת לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. פרארי פרל עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
פרארי פרל
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.