טוטנביינלי (רגלי אגוזי לוז שוויצריות)
אם יש לכם סוכר, ביצים, גרידת לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 13%. נסו מרנגים אגוזי לוז עם פרלין אגוזי לוז ורוטב שוקולד, קאפקייקס בראוניז אגוזי לוז עם קרם חמאת אגוזי לוז, ו קאפקייקס בראוניז אגוזי לוז עם קרם חמאת אגוזי לוז עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
קרם יחד חמאה וסוכר עד אור רכה. מקציפים פנימה את הביצים אחת אחת, מערבבים היטב לאחר כל הוספה, ואז מערבבים פנימה את מיץ התפוזים, גרידת הלימון והקינמון. מקפלים פנימה את הקמח ואגוזי הלוז, מערבבים מספיק כדי לשלב באופן שווה. יוצרים מקלות בגודל 1/2 אינץ 'על 3 אינץ', ומניחים על תבנית עם נייר אפייה במרחק של 1 אינץ ' זה מזה.
אופים בתנור שחומם מראש עד להשחמה סביב הקצוות, כ -15 דקות. מצננים לחלוטין על רשת לפני ההגשה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. פרארי פרל עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![פרארי פרל]()
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.