טולי שמן זית שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל טולי שמן זית שקדים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 71 קלוריות. והוא יספק כ 18 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 17 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תמצית שקדים, שמן זית מתון, ביצה לבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. נסו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, טולי שקדים, ו ממרח זיתים לימון ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע. קו תבנית אפייה גדולה עם אניה.
להקציף יחד את כל החומרים למעט שקדים פרוסים עד חלקה.
כפית 2 כפיות הבלילה עבור כל עוגייה, 2 סנטימטרים זה מזה, על תבנית אפייה (כ 6 עוגיות). באמצעות מרית אופסט או האחורי של כף קטנה, להפיץ כל אחד לתוך סיבוב 3 אינץ'.
מפזרים על 1 כפית שקדים פרוסים על כל עוגייה.
אופים עד הזהב חיוור, 7 עד 9 דקות. באמצעות מרית, לעטוף עוגיות חמות על מערוך או בקבוק יין ריק, לחיצה עליהם בעדינות כדי להתכרבל.
הפוך יותר עוגיות באותו אופן על גיליון אפייה מקורר.
* אם עוגיות להפוך פריך סלסול, לחזור לתנור כדי לרכך 1 דקות.* עוגיות יכול להתבצע 2 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.