טומטיו-פובלנו גוואקמולי
גואקמולי טומאטילו-פובלנו עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל, כוסברה, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. נסו ממרח אבוקדו צלוי של Poblano & Tomatillo, Guacamole Taquero (Tomatillo Guacamole), ו Tomatillo קלוי-סלסה Poblano (מתכונים דומים).
הוראות
שים את poblano על תבנית אפייה לצלות קרוב ככל האפשר למקור החום, הופך פעם אחת, עד חרוך בכל רחבי, על 4 דקות.
להעביר את poblano לקערה קטנה, לכסות בחוזקה עם ניילון לעטוף ולתת לעמוד במשך 5 דקות. לשפשף את העור של צ ' ילה עם מגבת נייר להשליך את גזע וזרעים.
חותכים את poblano לקוביות 1/4 אינץ'.
להעביר את כל אבל 1 כף לקערה בינונית.
בתבנית אפיית מתכת, לצלות את טומטילו, פונה פעם אחת, עד משחימים קלות, כ 3 דקות.
להעביר את tomatillos למעבד מזון פירה.
מוסיף את מחית tomatillo כדי poblano לקוביות יחד עם בצל, שום, כוסברה קצוצה, מיץ ליים וחצי אבוקדו; מחית היטב עם מזלג.
מוסיף את שאר אבוקדו מחית קלות. מתבלים במלח ופלפל.
להעביר את הגואקמולי לקערה הגשה העליון עם שמורה 1 כף של poblano חתוך ועלים כוסברה.
מגישים מיד עם צ ' יפס טורטייה אפוי.