טונה, אספרגוס וסלט תפוחי אדמה חדש עם ויניגרט צ'ייב
טונה, אספרגוס, וסלט תפוחי אדמה חדש עם ויניגרט צ'ייב נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 696 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים קשות, טונה מיובאת, צנוניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. עם כפית ציון של 87% המנה הזאת מעולה. נסו טונה, אספרגוס וסלט תפוחי אדמה חדש עם ויניגרט צ'ייב וצלפים מטוגנים, אטריות תפוחי אדמה וסלט שעועית ירוקה עם ויניגרט Chive-Dijon, ו סלט תפוחי אדמה, אספרגוס וחומוס קלוי עם ויניגרט בזיליקום לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
פירה הראשון 5 מרכיבים בבלנדר עד חלקה. עם מכונת ריצה, בהדרגה להוסיף שמן צמחי, ואז שמן זית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.מבשלים אספרגוס במחבת גדולה של מים מלוחים רותחים עד רך, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
להעביר אספרגוס למחבת 13x9x2 אינץ ' של מי קרח להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
אספרגוס ניקוז יבש טפיחה. האם קדימה יכול להתבצע 8 שעות קדימה. לעטוף במגבות נייר, אז פלסטיק, וצינה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
הוסף מספיק מים כדי לכסות תפוחי אדמה על ידי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
מפזרים מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים, 10 עד 15 דקות, בהתאם לגודל של תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(צינור גדול)
7
ניקוז; בואו מגניב 5 דקות.
8
מניחים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
להוסיף 1/4 כוס ויניגרט; לזרוק מעיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ויניגרט
10
מחממים שמן זית במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
הוסף צלפים ומטגנים עד צלפים הם פריך ופתוחים כמו פרחים, ערבוב לעתים קרובות, 45 עד 60 שניות. באמצעות כף מחוררת, להעביר צלפים מגבות נייר כדי לנקז. האם קדימה תפוחי אדמה וצלפים ניתן לעשות 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
12
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
13
מניחים אספרגוס בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
14
מוסיפים 2 כפות ויניגרט וזורקים למעיל. לזרוק תפוחי אדמה שוב מעיל, הוספת 1 כף יותר ויניגרט אם יבש.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
15
מניחים ירקות וצנוניות בקערה גדולה אחרת. לזרוק עם מספיק ויניגרט למעייל.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
ירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
16
מורחים ירקות וצנוניות על מגש גדול. מסדרים תפוחי אדמה, אספרגוס, ביצים וטונה על גבי ירקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
ירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(קיבלר)
קלמנטינות, כל אחת
17
טפטוף קצת ויניגרט על טונה.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
קלמנטינות, כל אחת
18
מפזרים צלפים מטוגנים ופרחי צ ' ייב, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.