טונה ארביאטה פסטה מוקרמת
טונן ארביאטה פסטה מוקרם לוקח בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. אם יש לכם פרמזן, פלפל, צ'ילי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 99%. מתכונים דומים: Pastan All ' arbiata, רוטב פסטה ארביאטה, ו רוטב ארביאטה: פסטה ברוטב חריף.
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים את הפלפלים במשך כ 5 דקות עד שמתחילים caramelise.
מוסיפים את השום והצ ' ילי, מבשלים 30 שניות, ואז מוסיפים את העגבניות והזיתים (אם משתמשים). עונה, להוסיף קמצוץ של סוכר, להביא לרתיחה, ואז מבשלים, חשוף, במשך 10 דקות.
בינתיים, לבשל את הפסטה על פי הוראות לארוז.
מסננים את הפסטה ומערבבים לרוטב העגבניות, יחד עם הטונה. עצה לתוך צלחת גדולה avenproof.
מערבבים את פירורי הלחם ופרמזן יחד ולפזר מעל. גריל עבור 3-4 דקות או עד ציפוי הוא פריך וזהב.
מגישים עם סלט ירוק, אם אתה רוצה.