טונה בגריל עם סלסה אבוקדו
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? טונה בגריל עם סלסה אבוקדו יכול להיות מתכון עצום לנסות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 288 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לך סטייקים טונה צהובת סנפיר, סוכר חום, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו טונה בגריל עם צ'יפוטלה פונזו וסלסה אבוקדו, טונאן וסלסה אבוקדו, ו טונה צרובה עם סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים דגים עם 1/4 מלח כפית.
מערבבים את הסוכר ו 1 1/2 כפות מיץ; להפיץ באופן שווה על פני דגים. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים דגים למחבת ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של דוניות.
בעוד טבחים דגים, לשלב הנותרים 1/4 כפית מלח, 1 1/2 כפות מיץ, עגבניות, כוסברה, אבוקדו, ו jalapeo, לזרוק בעדינות.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![מרלו מנהל]()
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.