טונה בגריל עם צ'יפוטלה פונזו וסלסה אבוקדו
אם יש לכם אורז, מלח, עגבניה שזיפים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף בגריל עם צ'יפוטלה-סלסה אבוקדו, סטייקים סלמון בגריל עם צ'יפוטלה-רוטב פונזו ושעועית ירוקה בגריל, ו סלסה טאקרה-סמוקי צ'יפוטלה סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין ponzu, במקום 1/2 כוס מיץ תפוזים ואת 5 המרכיבים הבאים (דרך 1 1/2 צ 'יפוטלה צ' ילי) בבלנדר, ולעבד עד חלקה.
כדי להכין סלסה, לשלב מלפפון חתוך, עגבניות, אבוקדו וכוסברה בקערה קטנה.
מחממים מחבת גריל גדולה על חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף דגים; לבשל 3 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
חותכים כל סטייק טונה באלכסון על פני התבואה לפרוסות דקות. מסדרים פרוס טונה מעל אורז; העליון עם סלסה, טפטוף עם פונזו.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Grgich Hills Estate Merlot. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 47 דולר.
![Grgich Hills Estate Merlot]()
Grgich Hills Estate Merlot
מרלו אקלימי קריר עם טעמי פירות בהירים וחומציות נעימה מהפה מהכרמים של גבעות גריץ ' בדרום עמק נאפה, הגדל ללא דשנים מלאכותיים, חומרי הדברה או קוטלי עשבים. עם ניחוחות מורכבים להפליא של חמוציות, ארז ואגוזי לוז קלויים, יין זה הוא השותף המושלם עם בשר טנדרלוין, מתלה של כבש או חזיר קלוי.