קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות1
ציון בריאות83
מגזין

טונה ופיצה בצל אדום

טונה ופיצה בצל אדום
טונאן ופיצה בצל אדום יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה עד 158 גרם חלבון 207 גרם של שומן, וסך הכל 3765 קלוריות. המתכון הזה מכסה %75 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח לחם, פפריקה, מים חמים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קמח הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה קוקוס כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מהרפתקת בישול ביתי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית ציון של 85% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: ביצת טונאן ובצל " פיצה, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו פנה עם טונאן ובצל אדום.

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים קמח עם מלח וסוכר. ממיסים את השמרים הטריים במים חמים ומוסיפים לתערובת פלור.
מרכיבים שתצטרך
שמרים טרייםשמרים טריים
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים שמן ומערבבים הכל togheter. באמצעות הידיים, ללוש עד חלקה ומושך את עצמומצד הקערה. לכסות אותו ולתת לו לשבת במשך כשעה בטמפרטורת החדר, לתת לזריחה עד הוכפל size.In בינתיים להכין את רוטב העגבניות. במחבת רוטב בינוני שמן חום על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
Addgarlic, לבשל כמה שניות ואז מערבבים בפפריקה ועגבניות פריד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
4
מוסיפים סוכר, בזיליקום,אורגנו, מלח עלי דפנה ופלפל. להביא רתיחה, חום נמוך כיסוי. לבשל במשך כ -10 דקות ot עד שיש לה את הזכותאיתנות להפצה על הפיצה שלך. כאשר נעשה זאת, להסיר מהחום ולתת מגניב מעט לפני השימוש על הפיצה שלך.מחממים את התנור ל 204° (200C). אגרוף הבצק למטה, ללוש ולפצל 2 חתיכות. לעצב כל pieceinto כדור, ואז להתגלגל לתוך מעגל על 12 אינץ '(30 ס " מ) בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
מניחים אותו במחבת פיצה משומנת ולחורר כמה חורים בבצק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
6
מורחים רוטב עגבניות על הבצק ומפזרים אורגנו ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
מורחים חצי מחתיכות הטונה, פרוסות redonion וזיתים על הבצק ומניחים חצי פרוסות מוצרלה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
8
מניחים בתנור שחומם מראש, לעבור לחום מגיע מלמטה ואופים במשך 15-20 דקות, עד thecheese נמס וקצוות של קרום הם חום זהוב.אתה יכול לקשט עם פרוסות בצל אדום טרי ועלי בזיליקום לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף

מרכיבים

1עבור כל אחד.בזיליקום יבשבזיליקום יבש1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות20זיתים שחורים, זרעזיתים שחורים, זרע7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לחםקמח לחם43, עגבניות טריות, קלופים (או 400 גרם עגבניות שזיף איטלקיות-פומודורי פלטי)3, עגבניות טריות, קלופים (או 400 גרם עגבניות שזיף איטלקיות-פומודורי פלטי)1אוראו ממולאים כפוליםמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)25חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שמרים טריים (2 1/4 כפית שמרים יבשים פעילים)שמרים טריים (2 1/4 כפית שמרים יבשים פעילים)1השאר1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1שן שום, קלופים ומרוסקיםשן שום, קלופים ומרוסקים200חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אוז מוצרלה, פרוסות עגולותאוז מוצרלה, פרוסות עגולות82 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמןשמן11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1עבור כל אחד.אורגנו יבשאורגנו יבש1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מיובשאורגנו מיובש1חתיכות טופי הית' ברנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים1קטןבצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק11 כף אורגנו מיובש5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1עבור כל אחד.מלח ים ופלפל שחור טחון טרימלח ים ופלפל שחור טחון טרי11 כף אורגנו מיובש1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1אוראו ממולאים כפולים1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ190חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קציצות טונהקציצות טונה2401 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוס מים חמיםכוס מים חמים

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
GEN5 מרלו
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019