קושירגיל
מוכן ב24 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

טונה ופלפלים בגריל עם ויניגרט צלפים

טונה ופלפלים בגריל עם ויניגרט צלפים
טונאן בגריל ופלפלים עם ויניגרט Caper הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 386 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, חרדל דיז'ון, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. נסו פלפלים אדומים קלויים וכרובית עם ויניגרט צלפים, אספרגוס בגריל עם ויניגרט Caper, ו סלט סטייק בגריל עם ויניגרט Caper (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן גריל גז לבישול על חום גבוה ישיר.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
בעוד גריל מתחמם, פלפלים לחתוך לאורכו לרבעים, השלכת גבעולים וזרעים. קצוות קצוות כך רבעים לשכב שטוח.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
מפזרים טונה בכל רחבי עם 1 כפית מלח ופלפל 1/2 כפית. מבשלים טונה ופלפלים על מתלה גריל משומן קל, מתהפך פעם אחת, עד הטונה הוא ורוד רק במרכז ופלפלים הם רק מכרז, 4 עד 6 דקות בסך הכל (פלפלים עשויים לקחת יותר מאשר טונה).
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
להעביר טונה ופלפלים כמו מבושל לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
5
בעוד הטונה מבשלת, לטאטא יחד מיץ לימון, חרדל, הנותרים 1/4 כפית מלח 1/2 כפית פלפל בקערה קטנה, ולאחר מכן להוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
להקציף צלפים ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מגישים טונה עם פלפלים ויניגרט צלפים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
8
הערה ' טבחים:אם אין לך גריל גז או אינם מסוגלים גריל בחוץ, לבשל טונה על קל משומן היטב מתובל היטב (2 מבער) מחבת גריל מרופד על חום גבוה בינוני, מפנה פעם אחת, 4 עד 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שני ויינס עמק קולומביה מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 7 דולר.
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.