טונה מאודה היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 310 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך פלפל טחון, בצל ירוק, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון 67% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: דגים שלמים מאודים, דגים תאילנדים מאודים, ו דגים מאודים אסיאתיים.
הוראות
1
מניחים סטייקים טונה באוניית קיטור מעל 1 אינץ ' של מים רותחים, ומכסים. מבשלים 6 עד 8 דקות, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.