טונה מושחרת
טונה מושחרת עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. אם יש לכם סטייקים טונה, חמאה, תיבול cajun, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. . עם כפית ציון של 74% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: טונה מושחרת עם סלסה מנגו, טונה מושחרת עם סלסה כתומה-מקוננת, ו תערובת תיבול מושחר ודגים מושחרים.
הוראות
מעיל בנדיבות טונה עם תיבול Cajun.
מחממים שמן וחמאה במחבת גדולה מעל חום גבוה. כשנפט כמעט מעשן, מניחים סטייקים במחבת. מבשלים בצד אחד במשך 3 עד 4 דקות, או עד מושחר. להפוך סטייקים, ומבשלים 3 עד 4 דקות, או כדי doneness הרצוי.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה