טונה מצופה תבלינים עם סלט שלג תאילנדי
המתכון טונה מצופה תבלינים עם סלט אפונה תאילנדי יכול לספק הכמיהה האסייתית שלך בסביבה 35 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 352 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לכם אפונה שלג, זרעי כוסברה סדוקים, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: טונאן מצופה תבלינים של צונאמי על סלט מלפפון עם Wasabi Vinai, סטייק טונה מצופה תבלינים עם כוסברה ובזיליקום, ו צ'ילי קרוש טונה Ahi & סלט אבוקדו עם רוטב שום כוסברה (GF!) ... ו Fave five Friday: Healthy טונה.
הוראות
מברישים את סטייק הטונה בשמן ומתבלים במלח.
מערבבים את זרעי כוסברה עם פלפל ולחץ אותם על שני הצדדים של סטייקים טונה.
בקערה קטנה, לשלב את שמן צמחי עם מיץ לימון, עשב לימון, רוטב דגים, כוסברה וצ ' ילה.
בסיר בינוני, קיטור אפונה שלג מעל 1/2 אינץ ' של מים רותחים, מכוסה, עד ירוק בהיר פריך-במכרז, על 2 דקות.
מסננים את אפונה שלג, לרענן תחת מים קרים להתייבש לטפוח.
גריל סטייקים טונה על אש חמה, פונה פעם אחת, עד חרוך קלות בחוץ ונדיר במרכז, כ 2 דקות לכל צד.
חותכים את סטייקים טונה לפרוסות עבות ומסדרים על 4 צלחות. לזרוק את אפונה שלג עם 2 כפות של רוטב וכפית לצד הטונה. להעביר את הרוטב הנוסף ליד השולחן לטפטף על הדגים.