טונה עם פילאף אורז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 463 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, עירית, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: אורז פילאף עם טונאן טרי ועשבי תיבול, Pilaf אורז אגוז אורן (פילאף אורז פיניון), ו אורז ירקות Pilaf בסיר האורז.
הוראות
1
מניחים את האורז ו 2 כוסות מים בסיר, ולהביא לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום נמוך, ומבשלים 45 דקות.
מחממים את שמן הזית הנותר במחבת. לשפשף טונה עם הנותרים 1/4 כפית פלפל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרח
קלמנטינות, כל אחת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מניחים טונה במחבת, ומבשלים עד doneness הרצוי. להפריש, ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מניחים שאלוט במחבת. להגביר את החום גבוה, ויוצקים 3/4 כוס מים. מבשלים עד הנוזל מצטמצם כ 1/2 כוס, ולאחר מכן מערבבים עירית, גרידת תפוזים ומיץ תפוזים. מסדרים דגים מעל האורז טפטוף עם הרוטב לשרת.
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Beringer האוול הר Bancroft ראנץ ' מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.