קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

טונה עם פסטה ושיער מלאך ושמיר

טונה עם פסטה ושיער מלאך ושמיר
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך אפונה הצמד סוכר, תיבול לימון-פלפל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 88%. מתכונים דומים: טונה עם שיער מלאך פסטן ושמיר, פסטה שיער מלאך עם טונה, ו פסטה שיער מלאך עם רוטב טונה.

הוראות

1
לבשל פסטה כדי doneness הרצוי על פי הוראות החבילה הוספת 1 כפית מלח לבישול מים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
ניקוז; לכסות כדי להתחמם.
3
בינתיים, שמן חום במחבת 12 אינץ מעל חום בינוני עד חם.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים בצל וגזר; מבשלים 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים מרק ומיץ לימון; מבשלים 3 עד 4 דקות או עד שחין תערובת. להפחית את החום בינוני נמוך; להוסיף טונה. לבשל 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
6
הוסף אפונה הצמד סוכר; לבשל 4 עד 6 דקות נוספות או עד גזר ואפונה הם פריך במכרז, ערבוב מדי פעם. מערבבים בשמיר ותיבול לימון-פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לימוןפלפל לימון
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביותפרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
מניחים פסטה בקערות הגשה בודדות. מעל כל מנה עם תערובת טונה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא המרלו של המנהל. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.