לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את קציצת הטונה. מתכון זה מכין 4 מנות עם 343 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. לכו לחנות ואספו בצל, ביצה, רוטב ווסטרשייר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטריאן דיאטה. נסו כריכי קציצות טונה, פטי טונה מטוגן במחבת, ו פטי טונה מטוגן במחבת עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את הטונה, הביצה, פירורי הלחם, הבצל, הסלרי, הפלפל האדום, המיונז, רוטב הצ ' ילי והתבלינים; מערבבים היטב. מעצבים לארבע קציצות (התערובת תהיה רכה).
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
קלמנטינות, כל אחת
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
2
מצפים מחבת טפלון בתרסיס בישול; מטגנים קציצות במשך 3-4 דקות מכל צד או עד לבישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ניתן לשלב טונה עם יין פינו נואר, מרלו ורוז פסקי. למרות שדגים משולבים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים 'בשרניים' יותר כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז * * גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. אתה יכול לנסות את שמורת שאמוני פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-54 דולר לבקבוק.
שמורת צ ' מוניקס פינו נואר
שמורת פינו נואר של שאמוני מציגה צבע אדום אודם, עם תווים של דובדבן, פירות יער אדומים פראיים, פלפל שחור כתוש, קינמון וסיגליות על האף. למרות המשרד במבנה אינטנסיבי ב הטעם, המרקמים רכים ועגולים, מתרחבים עם הזמן לשפע ואורך יוצאי דופן על החיך. זה צריך להגיע לשיא שלה בערך 5-8 שנים לאחר שחרורו.