טונה פירותית והליבוט
זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 86%. ציון זה הוא סופר. מתכונים דומים: סטייקים הליבוט פירותי, טונה פירותית-סלט כריכי פיתה, ו הליבוט א לה ואסקו קון אלבויאס וסלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשבים).
הוראות
שלב מיץ אננס, שמן, רוטב סויה ומיץ ליים. מסדרים סטייקי טונה בתבנית זכוכית רדודה; יוצקים תערובת מיץ על סטייקים. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה.
מוציאים טונה מהמרינדה ומניחים על הגריל 4 עד 5 אינץ ' מעל גחלים חמות בינוניות; מחק את המרינדה. גריל רק עד דגים מתחיל להתקלף בקלות כאשר נבדק עם מזלג, לאפשר 10 דקות בישול לכל סנטימטר של עובי, מפנה פעם אחת במהלך בישול.
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית; מערבבים בעדינות, מכסים ומקררים 30 דקות.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, יין ורדים
יין פינו נואר, מרלו ורוז הם הבחירות המובילות שלי לטונה. למרות שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' יותר כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז המוגן גם ישתלב יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. יין אחד שתוכלו לנסות הוא עדן ריפט ואליאנט כרם פינו נואר. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-25 דולר.
![עדן קרע ואליאנט כרם פינו נואר]()
עדן קרע ואליאנט כרם פינו נואר