טונה צלויה באיטיות עם עגבניות, עשבי תיבול ותבלינים
טונה קלויה באיטיות עם עגבניות, עשבי תיבול ותבלינים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 102 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 961 קלוריות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פילה טונה, שיני שום, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: מחבת עגבניות צלויות עם עשבי תיבול, עגבניות צלויות במחבת עם עשבי תיבול, ו עגבניות צלויות עם שום ועשבי תיבול.
הוראות
מחממים תנור ל 200 ° F. באמצעות סכין, לעשות 9 חריצים בצדדים של טונה. ממלאים כל אחד עם 1 ציפורן, 1 זרעי כוסברה, ו 1 רסיס שום; מפזרים טונה עם מלח ופלפל.
שמן חום בסיר ovenproof מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ו sauté 8 דקות; לדחוף לצד של סיר.
מוסיף טונה וsauté עד חום מכל הצדדים, כ -12 דקות. לפזר עגבניות, אורגנו, ושאר רסיסי שום סביב טונה.
אופים טונה חשופה עד מדחום מוכנס לתוך מרכז רושם 63° עבור בינוני נדיר, על 12 דקות.
מעבירים טונה למגש. רוטב עגבניות כפית נגמר. מגניב לטמפרטורת החדר. פורסים טונה דק ומגישים.