טונה צרובה בחרדל עם קרם שאלוט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חרדל צרוב טונה עם שאלוט קרם. מנה אחת מכילה 394 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, מיץ לימון, שעועית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: סלמון צרוב במחבת עם רוטב שאלוט חרדל, סטייק טונה צרוב מייפל וחרדל, ו ארוחת ערב הלילה: טונה צרובה עם פלפל ורוטב סויה-חרדל.
הוראות
מורחים שכבה 1/2 אינץ ' של מלח בתבנית אפייה קטנה. מסדרים את שאלוט על המלח ואופים במשך 45 דקות, עד רך.
בואו מגניב. לקלף את שאלוט ולהעביר אותם לבלנדר.
מוסיפים את השמנת, מיץ לימון, חרדל וקורנית ומחית.
מעבירים את קרם שאלוט לסיר ומתבלים במלח ופלפל.
במחבת nonstick גדול, לחמם את השמן.
מוסיף את הצלפים ומבשלים על חום גבוה בינוני עד פריך, 2 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הצלפים לצלחת. מתבלים את הטונה במלח ופלפל וממרח עם החרדל.
מחממים את השמן שנשאר במחבת עד מנצנץ.
מוסיפים את הטונה ומבשלים על אש גבוהה, הופכים פעם אחת, עד להשחמה בחוץ ובינוני נדיר בתוך, 2 דקות לכל צד.
תעביר את הטונה לצלחות. מחממים בעדינות את הקרם ואת הכפית על הדג. תפזר את הצלפים למעלה.
מגישים עם תבלין חצילים ושעועית ירוקה מאודה.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Raymond Collection Merlot]()
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.