טונה צרובה במחבת ברוטב יין זית
טונה צרובה במחבת עם רוטב זית-יין עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 394 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם קליפת תפוז, זיתים יווניים, זרעי שומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, טונה צרובה עם הדרים, עגבניות ורוטב זית, ו טונה צרובה בויניגרט ממרח זיתים וארוגולה.
הוראות
מניחים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני עד חם.
מוסיפים זרעי שומר ושום; לטגן 3 דקות או עד זרעים קלויים קלות. תערובת כפית לקערה.
מוסיפים יין, זיתים, מיץ לימון, 1 כפית קליפת תפוז ופלפל אדום; מערבבים היטב, ומניחים בצד.
מפזרים פלפל שחור ומלח על טונה. מחבת רקוט עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד.
מוסיפים טונה; מטבלים 5 דקות בכל צד או עד בינוני נדיר או במידה הרצויה של doneness.
הסר טונה ממחבת. כפית קוסקוס לתוך כל אחד 4 קערות רדודות גדולות; לסדר טונה בצד. להפריש; להתחמם.
מוסיפים את תערובת היין למחבת; מבשלים 2 דקות או עד שהרוטב מופחת מעט.
יוצקים רוטב באופן שווה על סטייקים.
מקשטים עם קליפת תפוז, אם תרצה.
הערה: תחליף זיתים קלמטה עבור זיתים שחורים יווניים, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.