טונה צרובה במרינדה עם ויניגרט זית שחור
טונה צרובה "במרינדה" עם ויניגרט זית שחור הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 515 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מחית זיתים שחורים שנרכשו, עירית, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: טונה צרובה בויניגרט ממרח זיתים וארוגולה, טונה צרובה בויניגרט ממרח זיתים וארוגולה, ו טונה צרובה בויניגרט ממרח זיתים וארוגולה.
הוראות
מניחים מיץ לימון בקערה קטנה.
להקציף ב 1/2 כוס שמן זית, ואז מחית זית. ויניגרט העונה לטעום עם מלח ופלפל.
מפזרים טונה עם מלח ופלפל; לשפשף עם הנותרים 2 כפות שמן.
חום כבד מחבת גדולה מעל חום גבוה.
מוסיפים טונה למחבת; חום מכל הצדדים, מסתובב מדי פעם, כ -10 דקות.
להעביר טונה לצלחת; צמרמורת 30 דקות.
פרוס דק טונה לרוחב, שומר כל שאריות. כפית 1 כף ויניגרט על כל אחד 6 צלחות. מסדרים פרוסות טונה, חופפים מעט, במעגל על כל צלחת. כפית שנותר ויניגרט מעל טונה. קוביות כל שאריות טונה; מקום במרכז המעגל.