טונה צרובה בסלסה יפנית
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? טונה צרובה עם סלסה יפנית יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-2 מנות. מנה זו מכילה כ 51 גר' של חלבון, 77 גרם של שומן, וסך הכל 1047 קלוריות. אם יש לך סטייקים טונה, שום, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 85% המנה הזאת מעולה. נסו טונה צרובה בסלסה יפנית, טונה צרובה בסלסה טרופית, ו טונה צרובה עם סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף טונה; לטפוח יבש.
מורחים שום משני צידי הסטייקים; מפזרים מלח ופלפל.
יוצקים שמן למחבת nonstick 8-10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף טונה. קוק, פונה פעם אחת, עד השחמה קלה משני הצדדים, על 1 דקה לכל צד.
יוצקים סאקה ו 1 רוטב סויה כף סביב סטייקים; להסיר מן החום.
בואו מגניב, הפיכת דגים לעתים קרובות.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים עגבניות, בצל ירוק, כוסברה, מיץ לימון, ורוטב סויה כף הנותרים.
הרם טונה מתערובת סאקי, הזמנת מיצים.
חותכים דגים על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' ושוכבים על צלחות.
מקשטים עם פרוסות סלסה ואבוקדו. אם תרצה, מיצי פאן כפית באותה מידה על טונה (אחרת להשליך).
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מקור יין נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.